Online schoenreparatie’s

Schoenmakerij Albert Boudewijns gaat met de tijd mee. 

Wij bieden de volgende reparatie’s online aan:

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies uw reparatie

Pak uw versleten of beschadigde schoen erbij en selecteer de juiste reparatie in onze webshop. U kunt uw reparatie direct online afrekenen. Na betaling ontvangt u per e-mail een betaalbewijs en bevestiging.

Stap 2: Versturen

Verpak u schoenen in een stevige doos. U kunt u pakketje richten aan Schoenmakerij Boudewijns: Nieuwstraat 26A, 5691 AC in Son en Breugel. Vermeld op uw pakket alstublieft het ordernummer welke u op de bevestiging kunt terugvinden die u per e-mail van ons heeft gehad. Vervolgens brengt u uw pakketje naar het dichtstbijzijnde DHL Servicepoint om het pakketje te verzenden. De kosten van het verzenden zijn € 4,50.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Omdat wij een DHL servicepoint zijn kunt u via DHL via een goedkoper tarief naar ons verzenden.

Belangrijk: Klik hier om uw pakket direct aan te melden bij DHL voordat u deze verstuurd.

Voor schoenreparaties geldt:

  • Verzonden en verstuurd met DHL
  • Verzendkosten voor de koper €4,50 (naar service point)

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Stap 3: Retouneren

Nadat de reparatie is afgerond en wij hebben de betaling van u ontvangen hebben sturen wij uw schoenen die wij netjes hebben gerepareerd en gepoetst weer retour naar uw adres. U ontvangt van ons een Track & Trace code waarmee u de zending kunt volgen. Hoe gemakkelijk was dat?